Skip to main content

Concert intercanvi Cor Universitat de Girona i Coral Sant Antoni de Maó

Escenario: 
Auditori Viader
Actuación: 
Sábado, 12 Noviembre, 2011 - 19:00

Dissabte, 12 de novembre de 2011 va tenir lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura de Girona el concert d’intercanvi entre el cor de la universitat de Girona i la Coral Sant Antoni de Maó.

Vam ser rebuts per la Sra. vicerrectora d’estudiants, de cooperació i igualtat a la seu de la universitat de lletres la qual va donar-nos la benvinguda a la Ciutat i concretament a la Universitat de Girona. En el transcurs del seu discurs va deixar patents els lligams entre Girona i Menorca mitjançant la parla catalana i va comentar com Girona juntament amb la UIB tenen un centre d’excel·lència internacional regional compartit de forma que actuaran com a un únic campus. Un campus mediterrani centrat bàsicament amb aigua i turisme.
D’altra banda va fer referència a l’especial relació que tenen Girona i Menorca la qual es posa de manifest amb la predilecció de molts estudiants menorquins per estudiar a la seva universitat. Actualment hi estudien 60 joves i tres formen part del cor de la universitat.
Per part de la coral Sant Antoni, el nostre president, sr. Joan de LLull va manifestar l’agraïment per la acollida dispensada, al temps que expressava que finalment s’havia complert el desig de tornar la visita, assenyalant que els integrants de la coral gironina s’havien comportat com a perfectes ambaixadors de la seva terra.
Al concert va actuar en primer lloc la universitat de Girona i després la Coral Sant Antoni i, en acabar, vam cantar conjuntament un parell de cançons. Després d’un intercanvi de regals entre ambdues corals, la coral gironia ens va convidar a un pica pica i aquí es va posar de manifest, un cop més, la bona sintonía entre els cantaries ja que vam acabar per cantar conjuntament tota una sèrie de cançons.
Mereix menció especial el detall de la coral anfitriona que va tenir al oferir-nos una versió de la popular cançó menorquina "L'amo de son carabassa", magníficament interpretada. 

Rebuda i benvinguda a la Universitat de Girona
Intercanvi de regals entre en Joan de la Creu, Director de la Coral de la Universitat de Girona, na Merxe Orfila, Directora de la Coral Sant Antoni i en Joan Llull, President de la mateixa.

Festa dels cantaires i acompanyants després del concert, amb gran dosi d'animació i bon humor.

1ª part

 2ª part